За нас

 

                                                                                                                                                                                                          ДОБРЕ  ДОШЛИ

 

 

 Казвам се Ели Палакарчева, и от 2006 година до сега работя съвместно с немска агенция "Летау Персоналдийнст" в услуга на възрастни хора, които имат нужда от помощник в дома си, за да могат да запазят своята самостоятелност и независимост.

Българското ни дружество "Алтенпфлеге" беше регистрирано в отговор на необходимостта работещите при нас хора да бъдат надеждно назначени, социално, здравно и пенсионно осигурени, и да разполагат с необходимата защита по време на престоя и работата си в България, Германия, Люксембург и други страни от европейското икономическо пространство.

Офиси на фирмата се намират в град Перник, а от 2017 г. и в град София - на обичайното място за отпътуване/прибиране, а именно - Централна гара София, Трафик Маркет, офис 17, но работещите при нас хора през всички тези години са от цялата страна. За да се кандидатства за работа, не е задължително условие да ни посетите лично. За щастие, интернет създаде безкрайни възможности за комуникация от разстояние - Вие можете да кандидатствате онлайн от този сайт; да ни изпратите имейл с автобиография; да се свържете с нас по телефон, скайп, фейсбук и всякаква друга мрежа и начин на комуникация, които ползвате. 

Разбира се, добре дошли сте, ако сте наблизо, и имате желание да се запознаем лично!

Пътуването за работните места извън България обикновено става от София, а при заминаването наш представител изпраща лично всички, за да се запознаем и обсъдим останали въпроси, да получите оригинали на документите, в случай че са били изпращани до момента по електронна поща, както и за да имаме лично впечатление от всеки един от вас - разбира се, и Вие от насSmile

Опитът ми до момента показва, че това е много ценно и за двете страни!